Kärleksmums

Ugn: 225 grader
Kakan:
150g smör
2 ägg
3 dl socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
1,5 dl mjölk
4,5 dl mjöl
Glasyr:
50g smör
3 msk kaffe
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 dl florsocker
Topping:
En påse kokos
Smält smöret till kakan. Vispa ägg och socker poröst. Blanda allt i en bunke och slå sedan ut i en långpanna.
Grädda i ca 10-15 min. Gör glasyren under tiden.
Smält smöret, under tiden det smälter blandar du ihop kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker med en visp i en bunke. Vänd ner det i det smälta smöret och blanda väl.
Smeta ut över kakan och låt svalna något. Strö över kokos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0